Nieuwsbrief City Deal Kennis Maken Den Bosch - Juli

1 juli 2020

Ook op de hoogte blijven van het nieuws over City Deal Kennis Maken Den Bosch? Lees nu de laatste nieuwsbrief.

Liever de nieuwsbrief direct in je mailbox ontvangen? Dat kan! Meld je aan via de link in de nieuwsbrief of stuur een mail naar s.dewerd@avans.nl.

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

• City Deal écht Kennis Maken met studenten
  • 2e CDKM Leergemeenschap Positieve Gezondheid gestart
  • Subsidie SIA voor ‘Wijkmakers on the move’
  • Eerste resultaten ‘Open Koffie’ voor het onderwijs
  • Minor HAS-studenten gestart bij Avans MD Incubator, Fort Isabella
  • AGENDA CDKM – 2020

Wat is City Deal Kennis Maken 's-Hertogenbosch?

Onder de noemer City Deal Kennis Maken 's-Hertogenbosch zijn de Bossche kennisinstellingen en de gemeente 's-Hertogenbosch hun samenwerking aan het intensiveren en uitbreiden. Zodat studenten, docenten en onderzoekers samen maatschappelijke opgaven sneller kunnen helpen oplossen. Waardoor de ontwikkelde kennis beter kan worden benut en innovatie wordt versneld. Als centraal thema is gekozen voor: Zinvol leven in de Bossche regio.

Aan City Deal Kennis Maken 's-Hertogenbosch doen mee: gemeente 's-Hertogenbosch, Avans Hogeschool, Fontys Hogescholen, HAS Hogeschool, Helicon MBO Den Bosch, Koning Willem I College, JADS en Koningstheateracademie.

Meer informatie of meedoen? Neem contact op met programmamanager Marjolein Rojo of bel (088) 525 63 81.

Lees hier de vorige edities:

Laatst bijgewerkt op 9 juli 2020.