Word jij expert op het gebied van interdisciplinaire didactiek?

18 december 2018 door Avans Ondernemerscentrum

Ontwikkelen@avans (DP&O) en Honoursprogramma Chance van het Avans Ondernemerscentrum organiseren de leergang voor multidisciplinair en honoursonderwijs in het hoger onderwijs. Speciaal voor docenten die zich na BDB+ nog verder willen ontwikkelen en zich daarbij richten op activiteiten met studenten zelf. In de leergang verdiep je je met een praktijkopdracht in de beginselen van interdisciplinair onderwijs en onderzoek. Door het volgen van de leergang word je expert in het ontwikkelen van onderwijs in een interdisciplinaire context en in het geven van onderwijs in die context.

Quote Chance student
"Het waren inspirerende avonden waar ik me veel plezier naar toe ging. Je zat met mensen met dezelfde interesses en ik had het gevoel dat we met z’n allen dingen leerden. Niet alleen van de docent, ook van elkaar. Ik denk nog vaak terug aan/ gebruik regelmatig dingen die ik geleerd heb tijdens Chance."

Voorlichtingsbijeenkomsten

Deze week en direct na de kerstvakantie organiseren we voorlichtingsbijeenkomsten. Je kunt je aanmelden via dit formulier.

• donderdag 20 december om 10.30 uur in Breda (HSL 1, HA013)
  • donderdag 20 december om 12.20 uur in Breda (HSL 1, HA013)
  • dinsdag 8 januari om 12.20 uur in Breda (LD63, LD221B)
  • dinsdag 8 januari om 14.00 uur in Tilburg (CHL 13, CX102)
  • woensdag 9 januari om 12.20 uur in Den Bosch (OWB 215, OF006)
  • donderdag 10 januari om 12.20 uur in Breda (HSL 1, HA013)

Tijdsinvestering
80 uren, 30 voor de leergang en 50 voor de opdracht. Certificaat bij succesvol afronden.

Meer informatie vind je op ontwikkelen.avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 18 december 2018.