Webinar Omgaan met Verlies

In maart was de belangstelling onder Avansstudenten groot, maar helaas kon de lezing live niet door gaan. Op donderdag 15 oktober a.s. organiseert Avans Flow in samenwerking met de community Verlies en Rouw nu de online lezing Omgaan met Verlies, speciaal voor Avansstudenten. Van 15.30 – 17.00 uur.

In het leven zijn er veel momenten van verlies. We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken. Het omgaan met een verlies kan samengaan met hevige emoties. Ga jij tijdens jouw studie door een moeilijke tijd en ervaar je gevoelens van rouw en verdriet? Of iemand in jouw omgeving? Zoek je handvatten om hiermee om te gaan of hoe je een ander in deze situatie tot hulp kan zijn? Dan ben je van harte welkom op de lezing ‘Omgaan met verlies’.

Voor meer informatie en aanmelden kijk op extra.avans.nl

Laatst bijgewerkt op 1 oktober 2020.