VENTURE TALKS #4 gemist? Bekijk de webinar terug

26 oktober 2021

VENTURE TALKS is een Bosch’ webinarconcept over planeet positief ondernemen. In deze vierde editie doken we in de wereld van ondernemen met duurzaam vervoer. Hoe doe je dat succesvol? Welke kansen en uitdagingen liggen er? En hoe is dat voor de stad Den Bosch? Dit en meer verkenden we met Barbara Visser, Area Lead bij Picnic, Robert Groenhof, Adviseur Mobiliteit bij Gemeente ’s-Hertogenbosch en Lloyd Drop, Expansion Manager bij GO Sharing.

VENTURE TALKS #4 gemist?
Bekijk hieronder de webinar terug.

Avans Hogeschool organiseert dit periodiek terugkerende event samen met Duurzaam 's-Hertogenbosch, HAS Hogeschool en andere onderwijsinstellingen in Den Bosch.

VENTURE TALKS inspireert, informeert en brengt studenten, ondernemers en inwoners van Den Bosch met elkaar in contact. Zodat er weer nieuwe ideeën en initiatieven kunnen ontstaan die de stad Den Bosch nóg leefbaarder, mooier, groener en gezonder maken.

Laatst bijgewerkt op 15 november 2021.