Avans Ondernemerscentrum

print

VENTURE TALKS #3 gemist? Bekijk de webinar terug

22 juni 2021

VENTURE TALKS is een Bosch’ webinarconcept over planeet positief ondernemen. In deze derde editie doken we in de wereld van ondernemen met duurzaam voedsel. Hoe doe je dat succesvol? Welke kansen en uitdagingen liggen er? En hoe is dat voor de stad Den Bosch? Dit en meer verkenden we met Jeanne van Ittersum, medeoprichter van Trash’ure Taarten, Veerle Slegers transitie-adviseur bij FoodUp Brabant Ivar van Dorst student aan de HAS Hogeschool en eigenaar van Ekoto.  

VENTURE TALKS #3 gemist? 
Bekijk hieronder het webinar terug.


Avans Hogeschool organiseert dit webinar samen met Duurzaam ’s-Hertogenbosch, Klimaatplein, City Boost, HAS Hogeschool en andere onderwijsinstellingen in Den Bosch. VENTURE TALKS inspireert, informeert en brengt studenten, ondernemers en inwoners van Den Bosch met elkaar in contact. Zodat er weer nieuwe ideeën en initiatieven kunnen ontstaan die de stad Den Bosch nóg leefbaarder, mooier, groener en gezonder maken. 

 

Laatst bijgewerkt op 22 juni 2021.
Jezelf ontwikkelen naast je studie.

Vind hier al onze activiteiten op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling, Ondernemerschap, Duurzaamheid, Maatschappij en Innovatie.

extra.avans.nl

Studeren en ondernemen combineren?

Bekijk wat onze Topondernemersregeling voor jou kan betekenen.

Lees meer

Nieuws