The Makers (Van Gils) ZKT. ambitieuze studenten voor effectieve marktbenadering

12 december 2018 door Avans Ondernemerscentrum

Jij pitcht in juni jouw marketing- en salesplan, inclusief concrete implementatieplan, voor The Makers (voorheen Van Gils Fashion). Dat is het resultaat van het onderzoek naar hun klanten waar je samen met andere studenten in multidisciplinaire teams aan werkt. Spreekt dit je aan? Meld je aan voor de Masterclass Business Modelling van het Avans Ondernemerscentrum. De masterclass start op maandagavond 11 februari 2019 en bestaat uit 12 bijeenkomsten.

Jij bent op zoek naar extra uitdaging naast je opleiding en wilt je cv aanvullen met een opdracht voor een toonaangevend modebedrijf. Leer alles over verschillende business modellen en hoe je die toepast. Denk mee over onderwerpen buiten jouw vakgebied en werk samen met studenten van andere opleidingen in multidisciplinaire teams. Tijdens deze Masterclass heb je rechtstreeks contact met de opdrachtgever en werk je op verschillende fraaie locaties incl. eten & drinken.

De opdrachtgever

The Makers is in 1946 opgericht als het familiebedrijf Van Gils. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een internationaal modebedrijf dat dames- en herenkleding produceert en verkoopt. Voorheen gebeurde dat onder de eigen merknaam Van Gils, tegenwoordig leveren zij maatwerkkleding aan kleermakers, kleine collecties aan high end modewinkels zoals The Society Shop en volledige collecties voor grote modeketens.

Resultaat

Actieve deelname aan deze Masterclass helpt je om zichtbaar het verschil te maken bij een presentatie en sollicitatie. Na afloop ontvang je een aanbeveling op je LinkedIn-profiel, lidmaatschap Linked-in Alumni Masterclass studenten en een aantekening in Osiris en je kunt vrije studiepunten verdienen.

Aanmelden

Meld je aan vóór vrijdag 8 februari 2019. Er is plaats voor maximaal 25 studenten, dus wacht niet te lang!. Klik hier voor meer achtergrondinformatie en praktische zaken over de masterclass of stel je vraag direct aan het Avans Ondernemerscentrum.

Zij gingen je voor

Voorgaande jaren gingen studenten o.a. aan de slag voor Bavaria. Zij vertellen je graag zelf over hun ervaring met de masterclass.

Laatst bijgewerkt op 12 december 2018.