Succesvolle negende editie AMX-week

26 april 2022 door Avans Ondernemerscentrum

Van 11 tot en met 14 april liet de Avans Multidisciplinary eXperience (AMX) opnieuw zien wat interdisciplinair onderwijs voor moois biedt. In deze online projectweek gingen zo’n 800 studenten van 15 verschillende opleidingen in groepjes aan de slag voor 48 opdrachtgevers uit het werkveld. Dit onder begeleiding van 48 docentcoaches. Een mooi voorbeeld van samenwerking over organisatiegrenzen heen.

In een week tijd verzamelden de studenten data, genereerden ideeën, presenteerden drie concepten aan hun opdrachtgever en werkten vervolgens het gekozen concept uit tot een implementatieplan. Een prestatie en waardevolle leerervaring. Veel opdrachtgevers en docentcoaches reageerden dan ook zeer positief.

‘Super gemotiveerde studenten, mooie ideeën en een happy opdrachtgever.’

Meer weten over AMX?

Bekijk dan hier de AMX-special met een korte terugblik of richt je tot Anke de Geus, ac.degeus@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 1 juni 2022.