Avans Ondernemerscentrum

print

Twee Avans studentondernemers in Top 25 beste jonge ondernemers 2019

4 juni 2019 door Avans Ondernemerscentrum

Na Max van den Heuvel (héMax Saus) staan nu Teun Verschuren van Vt-entertainment en Arjan van Watering van Guwa Container Homers in de top 25 beste jonge ondernemers 2019. Deze lijst wordt jaarlijks vastgesteld door Sprout - Startups & Scaleups.

Vt-entertainment

Vt-entertainment is in de zomer van 2015 opgericht door Teun Verschuren. Tegenwoordig runt hij het bedrijf met een aantal jongeren uit en rondom Tilburg. Het bedrijf biedt verschillende activiteiten aan die ze verhuren aan hun klanten. Denk hierbij aan Bubbelbal, Lasergamen of Dart voetbal. Vt-entertainment wil van elk uitje iets onvergetelijks maken.

Voor Teun kan het jaar al niet meer stuk. Naast deze mooie plek in de lijst is hij ook verkozen tot Avans Ondernemer van het jaar 2019.

 

Guwa Container Homes

Studenten huisvesting, wachtlijsten voor ouderen om een verzorgingstehuis in te kunnen of voor sociale huur en huisvesting van arbeidsmigranten. Stuk voor stuk problemen waar de politiek in de huidige economie tegen aan loopt. Arjan van de Watering en zijn bedrijf Guwa Container Homes biedt hiervoor de oplossing met containerwoningen. Als specialist in (tijdelijke) huisvesting biedt Guwa uitkomst voor ieder huisvestingsvraagstuk. Door het gebruik van gestandaardiseerde verplaatsbare containers is de mobiliteit hoog. Ze willen laten zien hoe je in deze tijd duurzaam én modulair kan bouwen met een ‘kleiner’ budget in vergelijking met andere traditionele bouw.

 

 

Laatst bijgewerkt op 4 juni 2019.