Startende ondernemer ZKT. student voor hulp bij businessplan

13 december 2018 door Avans Ondernemerscentrum

Jij hebt ambitie op het gebied van ondernemen en vindt het leuk om startende ondernemers op weg te helpen met hun ondernemersplan. Ook zoek je naast je opleiding meer uitdaging. Meld je dan aan voor Start Slim van het Avans Ondernemerscentrum. De training start op vrijdag 25 januari in Breda.

Start Slim is een initiatief van Avans Hogeschool in samenwerking met het UWV. Jij helpt startende ondernemers, die nu nog een uitkering ontvangen bij het opstellen van  hun ondernemersplan. Je zoekt uit hoe ze hun marketing kunnen doen, social media kanalen kunnen inrichten of hoe ze zicht krijgen op financiering en inkomsten. Door zelf kennis aan te reiken, krijgen de starters tools voor een compleet ondernemersplan. Samen met een medestudent begeleid je 1 dagdeel per week steeds 2 à 3 starters. De coördinatie is in handen van een docent van het Avans Ondernemerscentrum.

Inspirerende voorbeelden

Startend ondernemer My-Le Nuyen nam deel aan Start Slim. Dit was een goede stap om haar eigen onderneming te beginnen.

Bedrijfseconomiestudent Thomas Bogers volgde Start Slim als onderdeel van de minor MKB-advies. Een goede manier om ondernemingsplannen te beoordelen en te leren hoe je advies geeft.

Datum en locatie

Start Slim vindt plaats op vrijdag 25 januari, 1 februari, 8 februari, 15 februari, 22 februari en 1 maart in Breda.

Aanmelden

Meld je hier aan voor Start Slim. Meer achtergrondinformatie en praktische zaken over Start Slim lees je op aoc.avans.nl of stel je vraag direct aan het Avans Ondernemerscentrum.

Laatst bijgewerkt op 19 december 2018.