Regionale aandacht voor Avans innovatieprijs voor Fort Isabella

28 mei 2019 door Avans Ondernemerscentrum

MD Incubator Fort Isabella is de grote winnaar van de juryprijs van de Avans Innovatieprijs 2019. Dit nieuws bleef niet binnen de Avans muren. Het Brabants Dagblad wijdde een artikel aan de winnaar: ‘Onderwijsconcept op Fort Isabella wint Avans innovatieprijs 2019’.

Fort Isabella

Het 17de eeuwse fort en voormalige kazerne van Den Bosch is door de jaren heen getransformeerd in een mini-samenleving. Studenten en docenten van verschillende opleidingen en academies werken hier samen aan opdrachten en projecten die zich focussen op het verbeteren van de samenleving. In totaal zijn er al 70 studenten van 12 verschillende opleidingen actief geweest op Fort Isabella: Een bruisende, stadse groene schakel, omringd door natuur en historie.

Laatst bijgewerkt op 28 mei 2019.