Nieuwsbrief City Deal Kennis Maken Den Bosch - Oktober

15 oktober 2020

In deze nieuwsbrief een oproep voor studenten om zich aan te melden voor de City Deal Challenge ‘De Gezonde Brabantse Stad’. Wordt stil gestaan bij de notitie van de gemeente over ‘Talentontwikkeling van jongeren in Den Bosch’. Werd het GreenOffice Plogging event een online Duurzaamheidsquiz, was de online ‘Open Koffie’ een interactief succes en komt ‘The Funniest Festival Ever’ volgend jaar naar het INTRO Festival

Onder de noemer City Deal Kennis Maken ‘s-Hertogenbosch zijn Bossche onderwijsinstellingen en de gemeente hun samenwerking aan het intensiveren en uitbreiden. Zodat studenten, docenten en onderzoekers de stad helpen om maatschappelijke vraagstukken te helpen oplossen en innovatie te versnellen. Zo ontwikkelt Den Bosch zich tot een verrijkte leeromgeving voor studenten.

Meer informatie of meedoen? Neem contact op met programmamanager Marjolein Rojo of bel (088) 525 63 81.

Liever de nieuwsbrief direct in je mailbox ontvangen? Dat kan! Meld je aan via de link in de nieuwsbrief of stuur een mail naar s.dewerd@avans.nl.

Lees hier de vorige edities:

#citydealkennismakendenbosch #onderwijsinnovatie #citydealKM #agendastad

Laatst bijgewerkt op 16 oktober 2020.