Nieuwsbrief City Deal Kennis Maken Den Bosch - Mei 2021

4 juni 2021

Ook op de hoogte blijven van het nieuws over City Deal Kennis Maken 's-Hertogenbosch? Lees nu de laatste nieuwsbrief

Liever de nieuwsbrief direct in je mailbox ontvangen? Dat kan! Meld je aan via de link in de nieuwsbrief of stuur een mail naar s.dewerd@avans.nl.

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

• CDKM 's-Hertogenbosch kijkt vooruit!
  • Succesvolle minor Data Science in Agrifood: "We hebben zoveel van elkaar geleerd!"
  • Enthousiaste start CDKM Corona Challenge!
  • Studenten KW1C en Avans werken aan eerste faunatoren
  • Kick-off project 'Gebiedsontwikkeling Het Vliertkwartier'
  • Update Multidisciplinaire Incubator van Avans
  • Docenten KW1C buigen zich over vraagstuk Zorgzame Stad 's-Hertogenbosch
  • Helicon krijgt nieuwe naam: Yuverta!
  • Interview Jos van Kessel landelijke CDKM
  • AGENDA CDKM - 2021

Onder de noemer City Deal Kennis Maken ‘s-Hertogenbosch zijn Bossche onderwijsinstellingen en de gemeente hun samenwerking aan het intensiveren en uitbreiden. Zodat studenten, docenten en onderzoekers de stad helpen om maatschappelijke vraagstukken te helpen oplossen en innovatie te versnellen. Zo ontwikkelt Den Bosch zich tot een verrijkte leeromgeving voor studenten.

Meer informatie of meedoen? Neem contact op met programmamanager Marjolein Rojo of bel (088) 525 63 81.

Laatst bijgewerkt op 4 juni 2021.