Nieuwsbrief City Deal Kennis Maken Breda - Oktober

15 oktober 2020

In deze CDKM-nieuwsbrief  een terugblik op het 4e CDKM Breda Onderwijs Café. Unieke kansen voor studenten bij het NK Atletiek 2021 in Breda. Is de 2e CDKM Challenge ‘Gezond 100!’ van start en werken studenten samen aan de VR-fietssimulator 2.0.

Onder de noemer City Deal Kennis Maken Breda zijn Bredase onderwijsinstellingen en de gemeente Breda hun samenwerking aan het intensiveren en uitbreiden. Zodat studenten, docenten en onderzoekers de stad helpen om maatschappelijke vraagstukken op te lossen en innovatie te versnellen. Zo ontwikkeld Breda zich tot een verrijkte leeromgeving voor studenten.

Meer informatie of meedoen? Neem contact op met programmamanager Marjolein Rojo of bel (088) 525 63 81.

Liever de nieuwsbrief direct in je mailbox ontvangen? Dat kan! Meld je aan via de link in de nieuwsbrief of stuur een mail naar s.dewerd@avans.nl.

Lees hier de vorige edities:

#citydealkennismakenbreda #onderwijsinnovatie #citydealKM #agendastad

Laatst bijgewerkt op 15 oktober 2020.