Nieuwsbrief City Deal Kennis Maken Breda - November

17 november 2021

Ook op de hoogte blijven van het nieuws over City Deal Kennis Maken Breda? Lees nu de laatste nieuwsbrief.

Liever de nieuwsbrief direct in je mailbox ontvangen? Dat kan! Meld je aan via de link in de nieuwsbrief of stuur een mail naar ondernemerscentrum@avans.nl.

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

• Breda brengt het samen!
  • Uitnodiging 7e CDKM Breda Onderwijs Café
  • Subsidieaanvraag CDKM Breda goedgekeurd!
  • Veel belangstelling voor 'Experience Gezond 100'
  • Samenwerking Curio en Avans met klimaatopgave Breda
  • Verslag CDKM Challenge Bevorderen Leesplezier
  • Curio 'No Waste Fridge' tegen voedselverspilling van start!
  • Vrijwilligers in het zonnetje gezet op ‘Dag voor de Gouden Handen’
  • Mbo-hbo 'Design Thinking' Meet up!
  • AGENDA  |  2021-2022

Wat is City Deal Kennis Maken Breda?

Onder de noemer City Deal Kennis Maken Breda zijn de Bredase onderwijsinstellingen en de gemeente Breda hun samenwerking aan het intensiveren en uitbreiden. Zodat studenten, docenten en onderzoekers maatschappelijke opgaven sneller kunnen oplossen. En de ontwikkelde kennis beter kan worden benut en innovatie wordt versneld. Zo kan Breda zich ontwikkelen tot een verrijkte leeromgeving voor studenten. Met meer samenhang en meerwaarde voor de betrokken partijen en voor de stad.

Aan City Deal Kennis Maken Breda doen mee: gemeente 's-Hertogenbosch, Avans Hogeschool, Breda University of Applied Sciences, Curio, De Rooi Pannen, en de Nederlandse Defensie Academie.

Meer informatie of meedoen? Neem contact op met programmamanager Marjolein Rojo of bel (088) 525 63 81.

Lees hier de vorige edities:

Laatst bijgewerkt op 17 november 2021.