Nieuwsbrief City Deal Kennis Maken Breda - Mei

4 juni 2021

Ook op de hoogte blijven van het nieuws over City Deal Kennis Maken Breda? Lees nu de laatste nieuwsbrief.

Liever de nieuwsbrief direct in je mailbox ontvangen? Dat kan! Meld je aan via de link in de nieuwsbrief of stuur een mail naar s.dewerd@avans.nl.

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

• De Kracht van Samen!
  • CDKM Breda geeft stimulans aan co-creatie
  • NK Atletiek side-events: Mooie droom...groot succes...en weer pech!
  • Students Back Together & NK Atletiek
  • Evaluatie Living Lab Sport & Bewegen
  • 5 juli - Expo CDKM Corona Challenge
  • Amphia Challenge: Werkhervatting bij (ex-)kankerpatiënten
  • Uitnodiging 6e CDKM Breda Onderwijs Café
  • Eerste 'Stad van Straks de Podcasts' live!
  • Health-Thing zoekt samenwerking onderwijs 2.0
  • Terugblik symposium 'Wendbaar Beroepsgericht Hoger Onderwijs'
  • AGENDA - City Deal Kennis Maken

Wat is City Deal Kennis Maken Breda?

Onder de noemer City Deal Kennis Maken Breda zijn de Bredase onderwijsinstellingen en de gemeente Breda hun samenwerking aan het intensiveren en uitbreiden. Zodat studenten, docenten en onderzoekers maatschappelijke opgaven sneller kunnen oplossen. En de ontwikkelde kennis beter kan worden benut en innovatie wordt versneld. Zo kan Breda zich ontwikkelen tot een verrijkte leeromgeving voor studenten. Met meer samenhang en meerwaarde voor de betrokken partijen en voor de stad.

Aan City Deal Kennis Maken Breda doen mee: gemeente 's-Hertogenbosch, Avans Hogeschool, Breda University of Applied Sciences, Curio, De Rooi Pannen, en de Nederlandse Defensie Academie.

Meer informatie of meedoen? Neem contact op met programmamanager Marjolein Rojo of bel (088) 525 63 81.

Lees hier de Nieuwsbrief City Deal Kennis Maken Breda April.

Laatst bijgewerkt op 4 juni 2021.