Nieuwsbrief City Deal Kennis Maken Breda - Juni

25 juni 2020

Ook op de hoogte blijven van het nieuws over City Deal Kennis Maken Breda? Lees nu de laatste nieuwsbrief.

Liever de nieuwsbrief direct in je mailbox ontvangen? Dat kan! Meld je aan via de link in de nieuwsbrief of stuur een mail naar s.dewerd@avans.nl.

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

• Sandra Rambow: "Klaar met COVID-19? Reset de economie"
  • Studenten ULL Breda aan de slag met invulling Seeligkwartier
  • Tof idee gezocht voor studentenchallenge ‘CDKM Impuls’
  • Studenten denken mee over inzet OV-pas voor Wmo-klanten
  • Urban Living Lab Breda, een community in ontwikkeling
  • Save the date: 1 oktober - 4e Onderwijs Café CDKM
  • AGENDA CDKM

Wat is City Deal Kennis Maken Breda?

Onder de noemer City Deal Kennis Maken Breda zijn de Bredase onderwijsinstellingen en de gemeente Breda hun samenwerking aan het intensiveren en uitbreiden. Zodat studenten, docenten en onderzoekers maatschappelijke opgaven sneller kunnen oplossen. En de ontwikkelde kennis beter kan worden benut en innovatie wordt versneld. Zo kan Breda zich ontwikkelen tot een verrijkte leeromgeving voor studenten. Met meer samenhang en meerwaarde voor de betrokken partijen en voor de stad.

Aan City Deal Kennis Maken Breda doen mee: gemeente 's-Hertogenbosch, Avans Hogeschool, Breda University of Applied Sciences, Curio, De Rooi Pannen, en de Nederlandse Defensie Academie.

Meer informatie of meedoen? Neem contact op met programmamanager Marjolein Rojo of bel (088) 525 63 81.

Lees hier de vorige edities:

Laatst bijgewerkt op 1 juli 2020.