Avans Ondernemerscentrum

print

Nieuw programma Nablijven zet aan tot nadenken

13 september 2022 door Avans Ondernemerscentrum

Nablijven was nog nooit zo leuk. Tijdens 12 interactieve avondcolleges praat een expert studenten en medewerkers bij over de achtergrond van een actueel hot topic.  

Hoe kunnen bepaalde bedrijven zoveel macht en daarmee invloed hebben op ons land? Hoe kom je als starter nog aan een koopwoning? En is het terecht dat de boeren het stikstofprobleem oplossen? Zomaar wat vragen die kunnen opduiken als je de afgelopen periode iets hebt meegekregen van het wereldnieuws. 

In de gevarieerde collegereeks Nablijven bespreken we, onder begeleiding van een expert, actuele maatschappelijke gebeurtenissen. Deze expert kan een journalist zijn, een politicus of een bekende Nederlander. De colleges vinden steeds plaats in de avond en variëren van 1 tot maximaal 2 uur. Passend bij het onderwerp kan het de ene keer een lezing zijn, maar de andere keer een Q&A of podcast. 

Filemon en Gerrit 
De eerste twee wil je gelijk al niet missen. Op woensdag 5 oktober heb jij de gelegenheid om al jouw vragen aan Filemon Wesselink te stellen over zijn programma ‘Filemon en de complotten’. En op maandag 10 oktober komt NOS-weerman Gerrit Hiemstra je bijpraten over de stand van ons klimaat en het toekomstbeeld. 

Aanmelden 
Je kunt je als student aanmelden voor de hele serie Nablijven. Je bent dan verzekerd van een plek bij elk Nablijven-college. Je kunt je ook voor ieder individueel college aanmelden. Aanmelden kan via extra.avans.nl.  

Medewerkers kunnen zich aanmelden voor een mail te sturen naar Eva-Lisa Janssen via avansextra@avans.nl.  

 

Laatst bijgewerkt op 13 september 2022.
Jezelf ontwikkelen naast je studie.

Vind hier al onze activiteiten op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling, Ondernemerschap, Duurzaamheid, Maatschappij en Innovatie.

extra.avans.nl

Studeren en ondernemen combineren?

Bekijk wat onze Topondernemersregeling voor jou kan betekenen.

Lees meer

Nieuws