Gaaf idee voor een sociale onderneming? Move2Social!

12 maart 2019 door Avans Ondernemerscentrum

Ben jij student bij Avans en heb je een innovatief idee voor een sociale onderneming? Move2Social geeft jou de kans om je idee te realiseren in het Hart van Brabant. Wordt jouw idee geselecteerd? Dan krijg je drie maanden lang professionele begeleiding, financieringsmogelijkheden en vergoot je je netwerk. Meld je voor 1 april 2019 aan en geef een serieuze boost aan jouw businessplan!​

Move2Social is mogelijk door samenwerking van acht partners: AVANS Hogeschool, gemeente Oisterwijk, Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij, provincie Noord-Brabant, De Hair Vrijdag notarissen, WSD, Rabobank en KplusV. Dinsdag 12 maart is de officiële kick-of van het programma.

Professionele begeleiding

Met Move2Social krijgen innovatieve, sociaal ondernemers de kans om hun idee te realiseren. Uit de aanmeldingen worden de meest kansrijke ideeën geselecteerd en krijgen het programma Move2Social aangeboden. Dit programma bestaat uit:

• 10 workshops,
  • 5 expertsessies,
  • Professionele begeleiding door een businesscoach,
  • Mogelijke (deel)financiering van je businessplan,
  • Toegang tot een uniek ondernemersnetwerk.

Je idee wordt dus begeleid van brainwave naar serieuze sociale onderneming! Zo levert jouw onderneming een bijdrage aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Je onderneming dient zich te vestigen in het Hart van Brabant (omgeving Oisterwijk/Hilvarenbeek). Behalve jouw  commitment is deelname helemaal gratis.

Aanmelden of meer info

Wil jij een serieuze stap maken met je sociale onderneming? Meld je dan nu aan op move2social.nl. Aanmelden kan tot 1 april 2019.

Neem voor vragen over Move2Social contact op met Martijn van Groen op mh.vangroen@avans.nl of bel 088-525 87 82.

Laatst bijgewerkt op 12 maart 2019.