Avans Ondernemerscentrum

print

Cv-building voor studenten: Masterclass Business Modelling met Logitech

25 augustus 2017 door Avans Ondernemerscentrum

Op 3 oktober start het Avans Ondernemerscentrum met een nieuwe Masterclass Business Modelling. Na de succesvolle serie met opdrachtgever Bavaria is het nu de beurt aan Logitech. Samen met gepassioneerde studenten en experts werk je aan een eindresultaat waar de opdrachtgever echt wat aan heeft. Ben jij op zoek naar meer uitdaging naast je opleiding en ben je bereid mee te denken over onderwerpen buiten jouw vakgebied? Meld je aan.

In een multidisciplinair team leer je in korte tijd een realistisch vraagstuk te doorgronden, te analyseren, benaderen, een onderzoek te organiseren en bevindingen op een professionele wijze terug te koppelen naar de opdrachtgever. Na 10 weken maak je het verschil bij een presentatie, een sollicitatie en in je verdere carrière. Je weet dat een organisatie ook wordt gevormd door de ‘unwritten rules’: hoe steken mensen in elkaar en welke onderwerpen liggen gevoelig en wat is de bedrijfscultuur. Met deze masterclass verrijk je je cv.

Studenten en de opdrachtgever van de vorige masterclass vertellen je in deze video graag meer over hun ervaring en waarom zij zo enthousiast zijn.

Aanmelden

Meer achtergrondinformatie en praktische zaken over de masterclass lees je op iAvans . Meld je voor vrijdag 15 september aan. Er is plaats voor maximaal 25 studenten, die op basis van hun motivatie en cv worden gekozen. Voor 22 september krijg je bericht of je gaat deelnemen.

Laatst bijgewerkt op 4 juli 2018.
Relevant/Gekoppeld
Jezelf ontwikkelen naast je studie.

Vind hier al onze activiteiten op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling, Ondernemerschap, Duurzaamheid, Maatschappij en Innovatie.

extra.avans.nl

Studeren en ondernemen combineren?

Bekijk wat onze Topondernemersregeling voor jou kan betekenen.

Lees meer

Nieuws