Avans Ondernemerscentrum

La Vuelta Holanda zoekt 1.000 enthousiaste vrijwilligers

7 november 2019 door Avans Ondernemerscentrum

Op 13 augustus 2020 start de Ronde van Spanje in Utrecht en Brabant onder de naam La Vuelta Holanda. Voor dit grootse event is de hulp van 1.000 enthousiaste vrijwilligers nodig en jij kan deel uitmaken van dit team!

La Vuelta is één van de grootste wielerevenementen ter wereld. Het is dan ook de tweede keer dat het event start in Nederland (Assen). Nu is de organisatie opzoek naar vrijwilligers die samen met hen alles in goede banen zal leiden. Van eventregelaars voor langs het parcours tot promotiemedewerkers en mensen die bezoekers de weg wijzen. De organisatie werft de vrijwilligers samen met de 34 doorkomstgemeenten van de drie etappes die de Ronde van Spanje volgend jaar aandoet in Nederland. Alle vrijwilligers kunnen zich aanmelden via EventMakers: Hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen.

City Deal Kennis Maken

Vuelta 2020 gaat voor Breda als versneller voor stedelijke samenwerking dienen vanuit het thema Vitaliteit voor de City Deal Kennis Maken Breda. City Deal is een initiatief van studenten, docenten en onderzoekers van Avans die in samenwerking met gemeenten en andere kennisinstellingen innovatie vraagstukken oplossen om zo ontwikkelde kennis beter en sneller te benutten.

Ben of jij ken jij iemand die mee wilt helpen om van La Vuelta Holanda een groot succes te maken? Meld je hier dan snel aan als vrijwilliger!  

Laatst bijgewerkt op 7 november 2019.
DREAM IT, THINK IT, DO IT

Avans Entrepreneurship Day 2020 12 maart 2020 / 12 – 18 uur

Aanmelden

Studeren en ondernemen combineren?

Bekijk wat onze Topondernemersregeling voor jou kan betekenen.

Lees meer

Nieuws
Agenda