Gezocht: Student voor innovatie-traineeship rondom energietransitie en duurzaamheid

21 oktober 2021

Zoek jij meer dan alleen een afstudeerproject? En wil je bijdragen aan een duurzamere wereld? Dan is een traineeship misschien iets
voor jou. Het traineeship programma van Avans biedt de mogelijkheid om na je afstuderen een jaar bij hetzelfde bedrijf in dienst te gaan om verder te werken aan jouw innovatie/advies. Op deze manier kun je echt je steentje bijdragen aan een duurzaamheidslag in het bedrijfsleven en ben je verzekerd van een
mooie start van je carrière na het afstuderen. Tijdens deze 1,5 jaar krijg je begeleiding en training vanuit Avans Hogeschool.

Opdrachten

Jouw traineeship staat in het teken van het thema‘Duurzaamheid en Energietransitie’. Je kunt hierbij denken aan sub thema’s als klimaat en energie, circulaire economie, CO2 vrij gebouwde omgeving en toekomstbestendige mobiliteitssystemen. De opdrachten kunnen zowel op technologisch vlak als op economisch vlak zijn. Je werkt in opdracht van een MKB-bedrijf aan een innovatie samen met stakeholders binnen het bedrijf en netwerkpartners zoals: brancheorganisatie, leveranciers en klanten. Met name deze brede oriëntatie maakt dat er economische maar ook sociaal en ecologische doelen worden behaald.

Wat zijn de voordelen voor jou?

• Je krijgt een uitdagende opdracht waar jouw talent hard voor nodig is.
  • in 1,5 jaar tijd werk je samen met coaches en inhoudsdeskundigen van Avans Hogeschool aan het innovatievraagstuk van de organisatie.
  • Je wordt deskundig op het gebied van projectmanagement en verandermanagement.
  • Bij wederzijds goedvinden krijg je een marktconforme aanstelling bij het MKB-bedrijf, waar je samen met stakeholders in het bedrijf verder werkt aan innovatie.
  • Je kunt je steentje bijdragen aan betekenisvolle, duurzame innovatie in het bedrijfsleven en daarmee ook aan maatschappelijke ontwikkelingen.
  • Je maakt deel uit van een breed netwerk van organisaties waarin je kennis deelt en contact onderhoud, die bijdragen aan je toekomstige loopbaan. Een vliegende start van je carrière.

Startdata

• Afstuderen: Februari 2022 - juli 2022.
  • Implementatie: Augustus 2022 - augustus 2023.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van een innovatie-traineeship? Mail dan naar Leon Kuijpers, ltgp.kuijpers@avans.nl.

STUDENT INNOVATIE-TRAINEESHIP ENERGIETRANSITIE & DUURZAAMHEID

Soort
Flyer (pdf)
Publicatiedatum
21 okt 2021
Laatst bijgewerkt op 2 november 2021.