Avans Ondernemerscentrum

print

Dit zijn dé Avans topondernemers van 2023

20 maart 2023 door Avans Ondernemerscentrum

Op donderdag 16 maart organiseerde het Avans Ondernemerscentrum de vierde editie van de Avans Ondernemer van het Jaar verkiezing. Tijdens het event in de LocHal in Tilburg streden de beste vijf studentondernemers tegen elkaar.   

Technische Bedrijfskundestudent Berend Stokman is de Avans Ondernemer van het Jaar geworden. Berends bedrijf STOK Electric, dat hij samen met zijn broer runt, ontwikkelt elektrische en hybride systemen voor elektrisch varen. Denk aan accubanken, elektromotors, software en bedieningspanelen. Naast de juryprijs werd ook een publieksprijs uitgereikt. Deze is gewonnen door Kevin Haest. Hij is mede-eigenaar van het bedrijf Circular Flush. Dat verhuurt toiletten waar geen water en chemicaliën aan te pas komen aan festivals en evenementen.  

Bomvolle zaal  

We kijken terug op een geweldig (uitverkocht!) event in de LocHal Tilburg: ruim 140 man in de zaal. Met een inspirerende aftrap van keynote en 'opper Dragon' Remy Bonjasky. Ook de andere Dragons, Renata Knook, Thijs van den Berg en Suzanne Harper, stelden kritische vragen en energiebom host Rudy van Beurden zorgde voor een geoliede show. We zijn enorm trots op wat onze (student)ondernemers hebben laten zien: een supersterk staaltje pitchwerk! Bekijk hieronder de aftermovie van het event.  

 

 

 

Laatst bijgewerkt op 14 april 2023.
Jezelf ontwikkelen naast je studie.

Vind hier al onze activiteiten op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling, Ondernemerschap, Duurzaamheid, Maatschappij en Innovatie.

extra.avans.nl

Studeren en ondernemen combineren?

Bekijk wat onze Topondernemersregeling voor jou kan betekenen.

Lees meer

Nieuws