Avans Ondernemerscentrum

print

Congrestival: Proud to be ashamed!

18 maart 2022 door Avans Ondernemerscentrum

Schaamte, iedereen heeft er wel eens last van en het bestaat in vele vormen. De laatste tijd wordt er veel gesproken over bodyshaming. Daarbij vinden anderen dat jij je voor je lichaam zou moeten schamen, omdat het te dik of te dun is. Wat traditioneler is schaamte over afkomst of seksualiteit. Tijdens het allereerste Congrestival van Avans, georganiseerd met en voor Avansstudenten, doorbreken we het taboe en beginnen het gesprek hierover. Het mooiste wat je kunt worden, is immers jezelf.

Een congrestival verenigt het leerzame van een congres met de ontspanning van een festival. De eerste editie op 25 mei aanstaande heeft het thema Proud to be ashamed! In TedX setting delen inspirerende sprekers hun ervaringen met schaamte en kracht. Daarnaast zijn er performances met een interactief karakter. Tijdens de pauze kunnen jij en je vrienden onder het genot van een drankje en hapje de expositie ‘het lijf’ bezoeken. Op deze tentoonstelling staan verschillende werken van studenten CMD en St. Joost school of Art & Design rondom het thema schaamte. Daarnaast zijn er kleinschalige activiteiten en bruist het programma van de muziek. De band STINCE opent en eindigt de avond. Tijdens de afsluitende borrel draait een DJ.

Praktische zaken

Het Congrestival vindt 25 mei van 18.30 tot 23.30 uur plaats in de Avenue in Breda en is gratis toegankelijk voor alle leerjaren. Inclusief hapjes en drankjes. Er is plek voor 120 studenten, op=op.

Wil jij dit niet missen? Meld je dan snel aan voor het Congrestival via extra.avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 18 maart 2022.
Jezelf ontwikkelen naast je studie.

Vind hier al onze activiteiten op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling, Ondernemerschap, Duurzaamheid, Maatschappij en Innovatie.

extra.avans.nl

Studeren en ondernemen combineren?

Bekijk wat onze Topondernemersregeling voor jou kan betekenen.

Lees meer

Nieuws