Gezocht: opdrachten social domein voor Avans en Curio studenten

29 september 2020

Heb jij een praktijkopdracht die denkkracht kan gebruiken? Onze studenten staan te trappelen!

Avans is samen met Curio op zoek naar praktijkopdrachten uit het sociaal domein waar studenten Communicatie, Communication & Multimedia Design en Social Work (Avans Hogeschool) en studenten Sociaal Werk (Curio) kunnen samenwerken. De onderwerpen mogen heel divers zijn van communicatievraagstukken tot agogische vraagstukken of een combinatie van beiden. Studenten werken aan het vraagstuk en krijgen hiervoor ‘vrije studiepunten’. Hierbij bepalen studenten binnen hun onderwijsprogramma zelf wat ze willen leren, wanneer ze dat willen leren en hoe ze dat gaan leren. We dagen ze dit studiejaar uit om dit vooral in de praktijk te doen. Uiteraard nog steeds coronaproof. Dus kom maar op met die mooie opdracht waar studenten mee aan de slag kunnen! Neem contact met ons op via LA502@avansacue.nl of mail naar Sjoerd van Gurp, Roel Veltman of Marcel Kesselring.

Op zoek naar meer info? Check dan: https://la502.avansacue.nl/heb-je-een-praktijkopdracht-of-vraag/

#CityDealKennisMakenBreda #citydealKM

Laatst bijgewerkt op 29 september 2020.