Avans Ondernemerscentrum

print

AMX live te volgen vanuit Studio AMX

22 oktober 2020 door Avans Ondernemerscentrum

Van maandag 2 tot en met vrijdag 6 november vindt de Avans Multidisciplinary eXperience (AMX) plaats. Ongeveer 460 studenten, 29 docentcoaches en 29 opdrachtgevers doen mee! Door de huidige situatie is de AMX-week anders dan vorige jaren, namelijk een volledig online editie. Online werken vraagt best veel van studenten. Naast het leerzame aspect is er daarom een extra experience om het nog leuker te maken: Studio AMX.

Studio AMX
Live vanuit Studio AMX worden de studenten op een interactieve manier betroken bij de AMX-week. Elke dag begint met het Ochtendjournaal, met uitleg over de dagplanning. Daarnaast krijgen ze in de middag volop entertainment. Denk hierbij aan challenges en quizen. Maar ook interviews met opdrachtgevers, professionals uit het werkveld en oud AMX-studenten. Dit alles onder leiding van onze presentatoren Raimke van den Beemt – Groothuizen (docent bij ACUE) en Rens Merkelbach (bekend van de Kick-off studiejaar). 

Hier een kleine impressie van Studio AMX:

Studio AMX is de gehele AMX-week live te volgen via Vimeo. Dus kom zeker een kijkje nemen!

Laatst bijgewerkt op 22 oktober 2020.
Jezelf ontwikkelen naast je studie.

Vind hier al onze activiteiten op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling, Ondernemerschap, Duurzaamheid, Maatschappij en Innovatie.

extra.avans.nl

Studeren en ondernemen combineren?

Bekijk wat onze Topondernemersregeling voor jou kan betekenen.

Lees meer

Nieuws