Avans Ondernemerscentrum

Studenten gezocht voor Avans Multidisciplinary eXperience

12 februari 2019

Ben jij derde- of vierdejaarsstudent en heb je ambitie om verder te kijken dan jouw eigen opleiding? Vind je het leuk om te werken aan echte praktijkopdrachten en zoek je meer uitdaging in je opleiding? Doe dan mee met de projectweek Avans Multidisciplinary eXperience (AMX) van 8 t/m 12 april 2019.

Wat is AMX?
AMX is een multidisciplinaire projectweek waarin je met studenten van andere opleidingen werkt aan een real life, actuele casus van een bedrijf of instelling. Met jouw team werk je samen, op locatie van de opdrachtgever, aan innovatieve oplossingen voor deze casus. Je krijgt interactieve boostsessies, wordt begeleid door ervaren docentcoaches en krijgt veel ruimte voor eigen invulling en ideeën. Aan het eind van de week presenteer je met jouw team de eindresultaten aan een jury.

Student Karsten van Bezooijen: “De AMX week is gezellig, leerzaam, waar je echt leert samenwerken en out-of-the-box denkt. 


 

Wat verwachten we van jou?
Je bent ondernemend, gemotiveerd en proactief. Je hebt een creatieve, onderzoekende houding. Je werkt graag samen met studenten met andere kennisdisciplines. Je denkt in oplossingen en bent resultaatgericht. Je bent beschikbaar van 8 t/m 12 april.

Meer info
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Anke de Geus, ac.degeus@avans.nl, 088 - 525 84 85.

Aanmelden
Meld je uiterlijk 8 maart aan via dit formulier.

 

 

 

Laatst bijgewerkt op 12 februari 2019.