Avans Ondernemerscentrum

Wall of fame

Maak kennis met onze studentondernemers die deelnemen aan de Topondernemersregeling.

Roy Pennings is student Ondernemerschap & Retailmanagement aan Avans ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast is hij eigenaar van zijn eigen bedrijf PIT Premium Fitness, waar hij dagelijks mensen zo efficiënt mogelijk naar hun fitnessdoelstelling helpt. 'Studeren en ondernemen vereist veel tijd en discipline en kan soms de nodige obstakels opleveren. De topondernemersregeling zorgt ervoor dat ik deze twee zaken zo goed mogelijk kan combineren d.m.v. verschillende voorzieningen.' Roy vertelt meer hierover in deze video. Neem ook een kijkje op www.pitfitness.nl

Menno Stuyts en Jeroen van der Elst, Seever
Menno en Jeroen, derdejaars studenten Business Innovation, hebben samen het bedrijf Seever opgericht. Seever is een app die gericht is op social influencers. De app maakt het mogelijk om alle kanalen van een social influencer in één overzicht te zien. 'Wij nemen deel aan de Topondernemersregeling, omdat we het fijn vinden dat een coach meekijkt bij het uitbouwen van ons bedrijf. Daarnaast maakt de regeling het mogelijk om straks af te studeren binnen Seever.' Hoe zit dit doen, zie je in deze video

Rik Smits, Eysing
“Samen met mijn compagnon run ik het bedrijf Eysing. We hebben een elektrisch voertuig ontwikkeld voor de urban professional. De StudentTopondernemersregeling geeft mij extra speelruimte om mijn bedrijf te combineren met mijn studie.”

Kevin van Leeuwen, EduSkoel
Kevin van Leeuwen is fulltime student Informatica, maar daarnaast ook ondernemer. “Ik ben de trotse eigenaar van EduSkoel, een bedrijf dat software ontwikkelt en levert voor de onderwijsketen. De tools van EduSkoel nemen decanen, docenten en mentoren veel taken uit handen, waardoor zij zich kunnen focussen op dat wat belangrijk is; de ontwikkeling van de leerling."

Rens van Gils en Sem Dijkman, RedPanda
"Vanuit een schoolopdracht is ons bedrijf RedPanda opgericht. RedPanda is een full service Virtual Reality - Augmented Reality en online video agency. Wij nemen deel aan de Topondernemersregeling, omdat het bedrijf groeit en we op deze manier de balans kunnen bewaren tussen school en onze onderneming."

Dani Eikelenboom, Euroskins
Dani Eikelenboom is student Ondernemerschap & Retailmanagement en eigenaar van het bedrijf Euroskins. Hij handelt in dierenhuiden. Benieuwd naar zijn verhaal en hoe Dani zijn studie met zijn onderneming combineerd? Bekijk de video.

Kevin van Gestel, VibeActive
Kevin van Gestel, derdejaarsstudent Sociale Studies, heeft samen met een compagnon zijn eigen bedrijf VibeActive opgericht. Samen willen ze kwetsbare jongeren door middel van sport en individuele coaching/begeleidingssessies helpen met het aanpakken van hun problematieken. "Ik neem deel aan de Topondernemersregeling om meer tijd en ruimte binnen mijn studie te krijgen om te werken aan mijn eigen onderneming. Ook kan ik hierdoor afstuderen binnen de context van mijn eigen onderneming."

Tijn Koomen, GGZ Opweg
Tijn Koomen, student Business Innovation, heeft samen met zijn compagnon het bedrijf GGZ Opweg opgericht. GGZ Opweg is een vervoersdienst voor psychiatrisch patiënten. Waar dit vervoer voorheen meestal door ambulance en politie werd uitgevoerd, hebben de ondernemers een dienst opgezet die dit vervoer humaner en punctueler kunnnen uitvoeren. 

Laatst bijgewerkt op 7 mei 2019.