Avans Ondernemerscentrum

print

Nuttige links

Op deze pagina verzamelen we nuttige linkjes voor startende ondernemers.

Bedrijf starten

De Kamer van Koophandel geeft de antwoorden op al jouw vragen over het starten van een onderneming. Daarnaast hebben zij een checklist die ervoor zorgt dat jij alle belangrijke stappen als startende ondernemer niet vergeet.

Financiering & subsidies

Als startende ondernemer zijn er verschillende financieringen waarop jij aansprak kan maken. De Kamer van Koophandel en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland hebben alle mogelijkheden op een rij staan. Daarnaast biedt de Rijksoverheid een lijst met subsidies die interessant zijn voor startende ondernemers. Bovendien is er ook het financieringselement Take-off die jou kan helpen jouw innovatieve onderzoeksresultaten naar de markt kan brengen.

Intellectueel eigendom

Bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland vind je alles over intellectueel eigendom en hoe je jouw idee of creatie kunt vastleggen. Ook is hier een E-learning tool van die jou hier alle informatie over biedt.

Innovatief ondernemen

De Rijksoverheid voor Ondernemend Nederland biedt jou alle informatie over innovatief ondernemen.

Businessclub Eigenaardig

Businessclub Eigenaardig richt zich op alle student ondernemers of studenten die geïnteresseerd zijn in ondernemen. Eigenaardig biedt regelmatig interessante workshops aan of nodigt inspirerende sprekers uit die hun verhaal delen.

Laatst bijgewerkt op 23 juni 2023.
Jezelf ontwikkelen naast je studie.

Vind hier al onze activiteiten op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling, Ondernemerschap, Duurzaamheid, Maatschappij en Innovatie.

extra.avans.nl

Studeren en ondernemen combineren?

Bekijk wat onze Topondernemersregeling voor jou kan betekenen.

Lees meer

Nieuws