Avans Ondernemerscentrum

print

Coaching

Maak als studentondernemer gebruik van de expertise en netwerk van de business developers van het Avans Ondernemerscentrum (AOC). Zij hebben ruime ervaring met het begeleiden van studenten bij het starten of laten groeien van een eigen bedrijf. Het AOC heeft 4 mogelijkheden voor begeleiding:

  1. Je hebt een ondernemersvraag

Je bent ondernemend en hebt een praktische vraag over het starten van een bedrijf. Of je onderneemt al en loopt tegen zaken aan waar je het antwoord even niet op hebt. Plan dan een speedmeet. De business developers van het AOC geven je in een kort gesprek antwoord op je vraag of ze brengen je in contact met een deskundige die jou verder kan helpen.

  1. Je wilt een bedrijf starten

Je hebt ambitie en een supergoed idee om een bedrijf te starten. Maar hoe doe je dat? Samen met de business developer bespreek je jouw plan: wat heb je al, waar is nog werk te doen, heb je al klanten? Op basis van dat plaatje krijg je advies en worden enkele vervolgafspraken gemaakt.

  1. Je wilt een boost geven aan je bedrijf

Jij onderneemt al een tijdje! Je hebt de ambitie om ook na je studie fulltime voor je bedrijf te gaan. Daarom wil je nu aan je bedrijf werken om te kunnen groeien. Een van onze business developers kijkt samen met jou wat nodig is voor de volgende stap. Samen maak je een actieplan waarin zaken als klanten, website en financiering staan opgenomen en is afhankelijk van je business en de fase waarin je bedrijf zit.

Benieuwd naar je sterke en zwakke kanten als ondernemer? Hiervoor is specifiek voor studentondernemers een E-Scan ontwikkeld. Wil je hier meer over weten?  Neem contact op met Noortje Weijers via ondernemerscentrum@avans.nl. Zij brengt je in contact met één van de businesscoaches voor een gesprek.

  1. Je wilt afstuderen of stage lopen in je eigen bedrijf

Heb je een eigen bedrijf en wil je daar stage lopen of afstuderen? Dat kan als je opleiding en de business developer van het AOC hiervoor akkoord geven. Dat hangt van een aantal zaken af:

  • Je bedrijf bestaat al even
  • Je hebt betalende klanten
  • Je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Een business developer van het AOC kan je bedrijfsbegeleider zijn en handelt als bedrijfsadviseur of je regelt zelf een begeleider.

Nieuwsgierig?

Loop dan eens binnen bij het Avans Ondernemerscentrum in Breda (HA024) of 's-Hertogenbosch (OG030). Of maak een afspraak met één van onze business developers door contact op te nemen met Noortje Weijers of vul dit contactformulier in.

Laatst bijgewerkt op 5 september 2023.
Jezelf ontwikkelen naast je studie.

Vind hier al onze activiteiten op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling, Ondernemerschap, Duurzaamheid, Maatschappij en Innovatie.

extra.avans.nl

Studeren en ondernemen combineren?

Bekijk wat onze Topondernemersregeling voor jou kan betekenen.

Lees meer

Nieuws