Avans Ondernemerscentrum

Minor Interdisciplinary Consultancy

Jij wilt topconsulent worden in jouw vakgebied. Kies dan voor de minor Interdisciplinary Consultancy. Hier leer je de kneepjes van het vak. Trends als outside-the-box denken, innoveren en creatieve oplossingen aandragen, zijn niet meer weg te denken binnen consultancy. Deze komen dan ook zeker aan bod tijdens deze minor. Met 4 studenten van verschillende opleidingen werk je aan een concrete opdracht uit het bedrijfsleven. Ieder kijkt vanuit zijn eigen expertise naar het probleem en een oplossing. Dit levert vernieuwende ideeën op.

Inhoud
Je krijgt campfire stories, trainingen en cursussen op het gebied van onderzoek, je werkt aan projecten en je leert in de praktijk. 

Programma
De minor duurt 20 weken. 2 vaste dagen werk je bij het Avans Ondernemerscentrum en 1 dag in de week ben je met je groepje op locatie bij de opdrachtgever. De andere 2 dagen ga je aan de slag met het ontwikkelen van verschillende competenties.
Behalve de groepsopdracht breng je ook een individueel deeladvies uit vanuit je eigen vakgebied.

Via de Virtual Learning Community blijf je de hele periode in contact met je medestudenten en de docenten. 
Jouw contactpersonen bij het AOC zijn: Franny van den Berg en Sharon de Werd.

Meedoen
Je wilt meer informatie of je meteen aanmelden. Ga dan naar kiesopmaat.nl.
Heb je vragen over deze minor stuur dan een e-mail naar ondernemerscentrum@avans.nl of bel 088 - 525 77 37. Binnenlopen bij het Avans Ondernemerscentrum in Breda (HA024) of ’s-Hertogenbosch (OG030) kan natuurlijk ook.

De minor Interdisciplinary Consultancy start in september en in februari. Per periode is er plaats voor ongeveer 30 studenten.

Laatst bijgewerkt op 9 januari 2019.