Avans Ondernemerscentrum

Studenten

Jij bent nieuwsgiering en wilt praktijkervaring op doen voor een vliegende start na je opleiding.  Je zoekt meer meer uitdaging naast je opleiding of je wilt studiepunten halen door aan interessante bedrijfsvraagstukken te werken.

In teams van studenten, docenten en organisaties uit de regio help je bedrijven innoveren. Bijvoorbeeld door samen in 1, 6 of 12 weken een oplossing te vinden voor een vraagstuk van een organisatie. Of door jonge bedrijven te helpen met hun ondernemingsplan. Maar bijvoorbeeld ook tijdens stages, of afstudeeronderzoeken. Dat levert meerwaarde op voor jezelf en voor de maatschappij of het bedrijfsleven.

Bekijk hier ons aanbod:

Studeren en een eigen onderneming

Bij het Avans Ondernemerscentrum kun je ook terecht wanneer je naast je opleiding een onderneming hebt of wilt starten. Als (student)ondernemer geven we je graag ondersteuning en advies op maat bij deze combinatie. Daarnaast brengen we je graag in contact met businessclub Eigenaardig en organiseren diverse workshops en trainingen. Zoals Ondernemen met je talent en Valideren kun je leren.

Meer informatie

Neem contact op om te horen wat het Avans Ondernemerscentrum voor jou kan betekenen. Wil je een adviesgesprek over ondernemen? Maak dan een afspraak met één van onze medewerkers. 

Laatst bijgewerkt op 5 december 2019.