Avans Ondernemerscentrum

print

Avans Innovative Studio

Met Avans Innovative Studio kies je voor een creatief en vernieuwend programma. Iedere 2 weken (één studio) kom je tot een concrete oplossing voor een bestaand probleem. Je onderzoekt, reflecteert op tussenproducten en verbetert je design. Zo kom je tot outside-the-box-oplossingen. Iedere laatste studiodag presenteer je het resultaat aan elkaar en aan de betrokken opdrachtgevers uit de regio. Je sluit het programma af met een tentoonstelling waar je je beste werk laat zien. Lees er meer over in het magazine hieronder.

Programma
Het is mogelijk het programma 5, 10, 12 of 20 weken te volgen. De allereerste week volg je een precamp, waarin je uitleg krijgt over de faciliteiten en apparaten die de studio biedt. Elke 2 weken is er een nieuwe studio met een nieuwe opdrachtgever. Bij de start van iedere studio komen de opdrachtgevers langs en is er ruimte om vragen te stellen over het probleem. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur. Veelal actief in de studio, aangevuld met bezoeken buiten Avans. Je presenteert aan het einde van elke studio jouw proof of concept en prototype aan de opdrachtgever. Je bouwt een portfolio op dat je doorspreekt met je coach.

Op Kiesopmaat vindt je meer informatie en het aanmeldformulier voor Avans Innovative Studio. Heb je vragen over dit programma stuur dan een mail naar Bart Kapteijns en Esther Fijneman via innovativestudio@avans.nl. Er zijn 4 vaste instapmomenten ( ieder blok één), maar er kan daarnaast op afspraak voor een ander instapmoment gekozen worden. AIS zit in Breda. Per periode (2 blokken) is er plek voor ongeveer 80 studenten. 

Bekijk hier de Facebookpagina!
Laatst bijgewerkt op 9 mei 2023.
Jezelf ontwikkelen naast je studie.

Vind hier al onze activiteiten op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling, Ondernemerschap, Duurzaamheid, Maatschappij en Innovatie.

extra.avans.nl

Studeren en ondernemen combineren?

Bekijk wat onze Topondernemersregeling voor jou kan betekenen.

Lees meer

Nieuws