Avans Ondernemerscentrum

print

Kennispartner in de regio

Avans Hogeschool is een toekomstgerichte kennisinstelling. We ontwikkelen nieuwe kennis voor de samenleving en houden ons onderwijs daarmee actueel en de samenleving. Dit vraagt om een nauwe samenwerking met bedrijven en instellingen in de regio. Waar mogelijk bundelen we onze krachten. Het Avans Ondernemerscentrum participeert namens Avans Hogeschool in diverse kennisnetwerken in de regio om innovatie en ondernemerschap te bevorderen.

Living labs

Waar overheden, kennisinstellingen en het bedrijfsleven de handen ineenslaan, ontstaan innovatieve producten, businessmodellen en technologieën. Daarom investeren we volop in campussen en livinglabs. Avans is kennispartner bij verschillende campussen op het gebied van automotive, agrifood, logistiek, high-techsystemen, life sciences, creatieve industrie, chemie en maintenance. Onze studenten, docenten en lectoren werken er mee aan het ontwikkelen, testen en implementeren van doelgerichte oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Daarmee versterken we ook de innovatiekracht in de regio. De resultaten gebruiken we om ons onderwijs te actualiseren en te verbeteren.

Laatst bijgewerkt op 7 januari 2020.
Jezelf ontwikkelen naast je studie.

Vind hier al onze activiteiten op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling, Ondernemerschap, Duurzaamheid, Maatschappij en Innovatie.

extra.avans.nl

Studeren en ondernemen combineren?

Bekijk wat onze Topondernemersregeling voor jou kan betekenen.

Lees meer

Nieuws