Over ons

Het Avans Ondernemerscentrum (AOC) is het startpunt voor innoveren en ondernemen bij Avans Hogeschool.

Het AOC is een netwerkorganisatie en bestaat uit een multidisciplinair team van docenten, businessdevelopers, projectleiders en office-medewerkers. Hierdoor zijn we in staat om met ons onderwijs en praktijkgericht onderzoek invulling te geven aan sociale-, economische en -maatschappelijke innovatievragen. We doen dit voor profit, non-profit en overheidsinstellingen. Voor multinationals, mkb-bedrijven en zelfstandige ondernemers.

Wil je meer weten of ben je nieuwsgierig geworden? Je bent altijd welkom bij het Avans Ondernemerscentrum in Breda op de Hogeschoollaan 1 in HA024 en in Den Bosch op de Onderwijsboulevard 215 in OG030.

Avans Ondernemerscentrum. Startpunt voor ondernemen en innoveren.

Laatst bijgewerkt op 21 november 2018.