Avans Ondernemerscentrum

print

Onderwijsinnovatie

Avans investeert in onderwijsinnovatie. En echte innovatie begint bij mensen. Mensen zoals jij en ik die net dat stapje extra zetten, de vernieuwers, de pioniers die het toch net iets anders aanpakken.

VONK Onderwijsinnovatie  
Academies, docenten en medewerkers met innovatieve onderwijsideeën, niets is te gek, te groot, te klein, kunnen terecht bij VONK Onderwijsinnovatie. VONK denkt mee met het finetunen van het idee, neemt drempels weg, helpt bij het realiseren van de ideeën en biedt, waar nodig, begeleiding, tijd, expertise, kennis, netwerk, geld en lef.


Community
Join de VONK Community om te sparren met andere innovatielovers, je idee, vraag of ervaring te delen en te leren van elkaar. 

Leergang Onderwijsinnovatie
Doe mee aan de Leergang Onderwijsinnovatie. Een super inspirerende leergang gericht op actuele veranderingen in onderwijsland. 

Podcast en voorbeelden
Luister de VONK-innovatiepodcast voor kennis en inspiratie over toffe onderwijsinnovaties die spelen binnen Avans. Of laat je inspireren door andere voorbeeldverhalen van collega’s en studenten.

Bij VONK Onderwijsinnovatie komen innovatie en onderwijs samen en maken jij en ik het verschil door ideeën te delen, door te verkennen en uiteindelijk door het omzetten van ideeën naar echte onderwijsinnovatie.

Laatst bijgewerkt op 14 oktober 2022.
Jezelf ontwikkelen naast je studie.

Vind hier al onze activiteiten op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling, Ondernemerschap, Duurzaamheid, Maatschappij en Innovatie.

extra.avans.nl

Studeren en ondernemen combineren?

Bekijk wat onze Topondernemersregeling voor jou kan betekenen.

Lees meer

Ons businessplan

Avans Ondernemerscentrum 2018-2020

Bekijk de samenvatting

Nieuws