Avans Ondernemerscentrum

print

Bedrijven en instellingen

Kunnen wij u helpen?

U bent op zoek naar een stagiair of afstudeerder. Of u heeft behoefte aan een frisse blik of praktische oplossing voor een actueel vraagstuk. Dan gaan onze studenten en hun begeleiders graag voor u aan de slag. Studenten verrijken hiermee hun cv. Lectoren en docenten delen hun kennis en expertise. U krijgt nieuwe inzichten, concrete oplossingen of inspiratie. 

Bijvoorbeeld via Avans Innovative Studio. Hier ontwikkelt een interdisciplinair team van studenten samen met u in 2 weken tijd een creatieve insteek, een andere blik en een verrassende uitkomst voor uw vraag. Bekijk de video.

Samenwerking

Samenwerking met Avans Hogeschool is mogelijk voor korte of langere tijd, incidenteel of regelmatig. Uw vraag vertalen wij naar een passende praktijkopdracht. Studenten, docenten, onderzoekers en lectoren werken samen met u aan de uitwerking daarvan, wat resulteert in een nieuw idee, een product of dienst. Ook kunnen we een markt- of haalbaarheidsonderzoek uitvoeren. Stel uw vraag hier.

Avans Ondernemerscentrum

Het Avans Ondernemerscentrum is het startpunt voor innoveren, ondernemen en persoonlijke ontwikkeling bij Avans Hogeschool. Wij helpen organisaties bij de uitwerking van een slim idee of hun ambitie om te groeien. Daarnaast stimuleren wij ondernemerschap bij studenten, docenten en lectoren, bijvoorbeeld bij de start of doorontwikkeling van hun eigen bedrijf.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons op: 088-525 77 37 of ondernemerscentrum@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 9 mei 2023.
Jezelf ontwikkelen naast je studie.

Vind hier al onze activiteiten op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling, Ondernemerschap, Duurzaamheid, Maatschappij en Innovatie.

extra.avans.nl

Studeren en ondernemen combineren?

Bekijk wat onze Topondernemersregeling voor jou kan betekenen.

Lees meer

Nieuws