Avans Ondernemerscentrum

Minor Interdisciplinary Consultancy

26 augustus 2019 (09:00 uur - 17:00 uur)

Jij wilt topconsultant worden in jouw vakgebied. Kies dan voor de minor Interdisciplinary Consultancy waar je de kneepjes van het vak leert. Trends als out-of-the-box-denken, innoveren en creatieve oplossingen aandragen zijn niet meer weg te denken binnen consultancy. Deze komen dan ook zeker aan bod tijdens deze minor, waar je met een concrete opdracht uit het bedrijfsleven aan de slag gaat. Met 4 studenten van verschillende opleidingen werk je samen aan een concrete opdracht uit het bedrijfsleven.

De minor duurt 20 weken. 2 vaste dagen werk je bij het Avans Ondernemerscentrum en 1 dag in de week ben je met je groepje op locatie bij de opdrachtgever. De andere 2 dagen ga je aan de slag met het ontwikkelen van verschillende competenties. Behalve de groepsopdracht breng je ook een individueel deeladvies uit vanuit je eigen vakgebied. Via de Virtual Learning Community blijf je de hele periode in contact met studenten en docenten. 

Via kiesopmaat.nl kun je je aanmelden voor deze minor. Heb je vragen over deze minor stuur dan een e-mail naar ondernemerscentrum@avans.nl of bel 088- 525 77 37. 

Voor een betere indruk van de minor bezoek je de website en bekijk je het voorlichtingsfilmpje.

Laatst bijgewerkt op 12 maart 2019.